Sałatka meksykańska z rybą

Kategorie


PRZEPIS


Składniki:
600 g filetów rybnych
2 cebule
1 czerwona papryka
1 żółta papryka
1 puszka ananasa
100 g kukurydzy konserwowej
mały słoiczek koncentratu pomidorowego
1 mały słoiczek keczupu
sól, pieprz, papryka


Wykonanie:

Rybę smażymy. Osobno smażymy pokrojone w paski cebule, dodajemy pokrojone papryki.

Smażymy, aż warzywa zmiękną. Dodajemy ananasy, syrop i chwilę dusimy.

Dodajemy keczup i koncentrat, doprawiamy. Wkładamy rybę i mieszamy.

Sałatkę możemy podawać na gorąco i zimno. Smacznego!

PRZEPIS VIDEO


Strona główna
Ciasta i słodkości(198)
Babki i babeczki(23)
Biszkoptowe(42)
Bez pieczenia(29)
Desery(15)
Na kruchym(17)
Serniki(25)
Pączki i ciastka(24)
Pozostałe(23)
Dania główne(61)
Zupy(18)
Pieczywo(35)
Sałatki i surówki(26)
Domowe wędliny(12)
Porady(19)
Informacje


.........................................................







Na kanał YouTube, gdzie prezentujemy nasze przepisy w formie filmu.

.........................................................





Podoba się przepis?
Udostępnij go znajomym na serwisach społecznościowych






.........................................................